AINA ILMAINEN PALAUTUS JA ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Meistä


Bohohome.fi on 100% suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa käsintehtyjä vastuullisesti tuotettuja sisustustuotteita skandinaaviseen sisustukseen marokkolaisella modernilla twistillä.  

Valitsen sekä myös valmistutan osin tuotteet itse ja tuon maahan suoraan valmistajilta joten tunnen tuotteiden valmistustavat, materiaalit sekä yritysten työntekijöiden olot ja pidän näin omalta osalta huolta eettisesti kestävästä kulutuksesta. 


Boho Home sai alkunsa, sen ensimmäisen orastavan ajatuksen, matkalla Marrakechissa kohdatessani mitä kauneimpia tuotteita joita paikalliset käsityöläiset tekevät kojuissaan soukin sydämessä. Silmät säihkyen ihastelin mitä kauneinta keramiikkaa, suloisimpia peittoja sekä pehmeitä nahkaraheja. Mukaani sain vain murto-osan ja jäin miettimään miten mukavaa olisi, että tuotteita voisi ostaa myös lähempää ja kerätä esim. kaunista keramiikkaa astia kerrallaan sillä mielestäni käsintehdyt uniikit tuotteet luovat tiloihin kerroksellisuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa. Toki marokkolaisia tuotteita olen nähnyt myös Suomessa mutta usein maahantuodaan vain tummia nahkaraheja, kuparilyhtyjä ja punasavitavaraa, vaikka Marokko tarjoaa myös upeaa modernimpaa suunnittelua nuorien käsityöläisten ja kansainvälistymisen myötä.


Käsin solmitut marokkolaiset matot ja Handira -hääpeitot ovat kuin taideteoksia joita voisi tutkia ja katsella loputtomiin ja ne kertovat myös kaunista tarinaa. Mattoihin kudotaan tarinoita elämän varrelta. Hääpeitot, jotka tehdään 100% käsityönä ovat usean vuoden työn tuloksia. Peiton valmistukseen voi osallistua vain morsiamen suvun hyväsydämiset naiset jotta peitto suojelee hääparia sekä tuo onnea elämään. Jokainen peiton heijastava paljetti solmitaan yksitellen ja niiden tarkoitus on heijastaa paholaisen silmältä ja suojella hääparia huonolta energialta. Morsian saa peiton hääpäivänään ja sitä käytetään päiväpeitteenä ja koristeena.


Nyt pitkien etsintöjen ja muutaman matkan jälkeen olen löytänyt oikeat tuotteet sekä kumppanit ja voin tarjota näitä superkauniita taidolla valmistettuja rakastamiani tuotteita myös muiden iloksi sillä uskon, että kaltaisiani ajattomia, uniikkeja ja käsintehtyjä eksoottisia tuotteita rakastavia on muitakin ja haluan tehdä saatavuuden helpommaksi myös sinulle. 


Taidolla ja sydämellä aidoista materiaaleista käsin tehdyt marokkolaiset tuotteet ovat kestävä ja eettinen valinta. Jokaisella käsin valmistetulla esineellä on tarina kerrottavanaan, ne tuovat eloa sisustukseen ja tekevät tiloista houkuttelevia sekä mielenkiintoisia luomalla syvyyttä ja kontrasteja. Toivottavasti viihdyt tutkiessasi Boho Home - tuotteita.
❤