AINA ILMAINEN PALAUTUS JA ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Toimitustavat

Kaikki tilaukset toimitetaan Postin välityksellä käyttäen pakettiautomaattipalvelua jolloin voit noutaa toimituksen lähimmästä Postin automaatista saadessasi tekstiviestin paketin saapumisesta. Viestin yhteydessä saat myös lokerokoodin jolla voit noutaa lähetyksen. 

Mikäli lähettyvillä ei ole saatavilla automaattipalvelua toimitetaan lähetys lähimpään Postin toimipisteeseen. Isot lähetykset toimitetaan myös aina Postin toimipisteeseen. Myös mahdolliset palautukset hoidetaan samalla tavalla ja voit palauttaa tuotteen sinne mistä sen olen noutanutkin, joko automaattiin tai lähimpään Postiin.

Lue lisää palautusohjeista täältä

Pakkaamme tuotteet kierrätysmateriaalia hyödyntäen joten tuotteesi saattaa olla käärittynä esim. ranskalaiseen sanomalehtipaperiin kuten se on ollut meille tehtaalta tullessa. Tärkeintä on sisältö sekä turvallinen toimitus joten käärepaperille emme anna kauneuspisteitä. Kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan kierrättää pahvi/lehtikeräykseen tai hävittää joko energia -tai poltettavan jätteen mukana.