AINA ILMAINEN PALAUTUS JA ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Palautusohjeet

Pakkaathan tuotteen huolellisesti kuten lähetys oli sinulle tullessa, sillä tuotteen vahingoittuessa tai hävitessä palauttamisen yhteydessä on tuotteesta vastuussa asiakas tai kuljetuksesta vastuussa ollut kuljetusliike.

Jos olet epävarma palauttamisen suhteen niin ota meihin yhteyttä, neuvomme sinua palauttamisessa.

Aikaa palauttamiseen on tuotteen vastaanottohetkestä 14 vuorokautta, tämä on tarkkaa mm. siksi, että palautuskoodin käyttö umpeutuu postin automaateissa 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on rekisteröity vastaanotetuksi etkä voi tämän jälkeen palauttaa enää tuotetta.

Palautustavat

  1. POSTIN AUTOMAATTI
    Voit palauttaa tilauksen postin automaatteihin Helposti -koodilla, jonka saat pyydettäessä asiakaspalvelustamme sillä koodi on aina kertakäyttöinen ja henkilökohtainen.
  2. POSTIN TOIMIPISTE
    Vaihtoehtoisesti voit viedä paketin postin toimipisteeseen. Tällöin käytetään sopimusnumeroamme 670867.

Mikäli viet palautuksen automaattiin kirjoita lähetyksen päälle Helposti-koodi, mikäli käytät postin toimipistettä, kirjoita lähetyksen päälle sopimusnumeromme. Lisäksi paketissa tulee olla palautusosoite sekä puhelinnumeromme. 

Boho Home Hietapellonkatu 7, 15160 LAHTI
044 9888317

Vaihtoehtoisesti voit pyytää postivirkailijaa tulostamaan sopimuskoodin perusteella osoitekortin joka tulee liimata pakettiin.

Tuote tulee palauttaa myyntikuntoisena ja mieluiten alkuperäisessä pakkauksessa mutta ymmärrämme, että pakkausmateriaalit voivat rikkoutua avatessa joten tärkeintä on, että tuote on pakattu huolellisesti ja se on käyttämätön ja myyntikuntoinen sillä muutoin emme voi hyväksyä palautusta.

Muista laittaa mukaan yhteystietosi niin osaamme varmasti kohdistaa palautuksen oikealle asiakkaalle.

Palautus on sinulle aina maksuton. Mikäli haluat palauttaa rahtina palautettavan tuotteen, jonka mitat ylittävät postipakettina palautettavan tuotteen mitat (Asiakaspalautus paketin enimmäismitat 300x120x60cm, max 35kg - palautuskulu 7,90 € joka vähennetään palautettujen tuotteiden yhteishinnasta) tai sopia noudosta ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteiden palauduttua varastollemme, tarkistamme niiden kunnon ja teemme hyvityksen Klarnalle. Rahat palautetaan viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 arkipäivän kuluessa tuotteen saapumisesta varastollemme. Palautamme tuotteiden hinnan ilman toimituskuluja.

Postin rahtitoimituksena palautettavien tuotteiden palauttaminen

  • Palautuskulu, kun tuote noudetaan pihalta 49 €
  • Palautuskulu, kun tuote noudetaan asunnosta sisältä 89 €
  • Asiakaspalvelu tilaa Postilta noudon ja he sopivat asiakkaan kanssa tarkemmasta noudon ajankohdasta.

Jos tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, asiakas on velvollinen korvaamaan tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumisen välisen erotuksen. Tällöin palautamme tuotteesta ja sen alkuperäisestä toimituskulusta maksetun hinnan vähennettynä edellä mainituilla arvonalentumisella ja palautuskuluilla. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti.